kolmapäev, 23. oktoober 2019

kui sa oled alaealine, aga ei mõtle eriti

Mul on jäänud veel jagamata üks... (otsin sobivat omadussõna) ... iseäralik lugu, mis juhtus tegelikult juba augustis.

Istub kari õpetajaid õpetajate toas, ühte saatsime pensionile ja teisel tähistasime 50. sünnipäeva, igatahes oli kindlasti ka väljast vaadates näha, et õpetajate toas on äkki paar inimest. Järsku vaatan aknast välja ja näen, kuidas kamp õpilasi turnib vastasmaja hoovis, loobivad seal üksteist õuntega jne.

(Väike nõuanne: pigem mitte osta maja kooli kõrvale.)

Selleks ajaks oli kogunenud uudistama juba veel paar õpetajat. Suutsime osad õpilased kiiresti tuvastada, sest nad olid päris lähedal ja üks vaatlejatest oli juhuslikult nende klassijuhataja. Igatahes väsisid nad ühel hetkel aias laamendamisest ära ja otsustasid... no väikese suitsu teha! Põhimõtteliselt õpetajate toa akna all!



Mõne päeva pärast teine vaatus.

Klassijuhataja oli tüdrukud siis ette võtnud ja mõlemad kategooriliselt eitasid nii suitsetamist kui üldse seal viibimist. Selgus, et kõik õpetajad olid valesti näinud! Lisaks sellele järgnes pisemat sorti skandaal, miks klassijuhataja süüdistab nii tublisid lapsi üldse sellistes jubedates asjades!


Pildiotsingu thats a lie gif tulemus



Ma ei oskagi midagi muud öelda, aga väike soovitus: kui sa oled seitsmendik ja jubedalt tahaks suitsetada, siis pigem mitte seda õpetajate toa akna all teha. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar