esmaspäev, 4. august 2014

kui ma juba unes kooli näen

täna öösel nägin unes, et ma olen koolis ja õpetan oma kuuendikke. tegelikult peaks ütlema vist juba seitsmendikke, kuid ma kunagi ei saa aru, kust maalt see üleminek toimub ja kogu suvi on klasside nimetamistega natuke segadus olnud. 

igatahes ma õpetasin oma kuuendikke/seitsmendikke ja kõik oli ilus. mingil heal põhjusel vaatlesid tundi ka kaks kursaõde ja hoopis veel paremal põhjusel õpetasin ma õpilastele sellist teemat nagu raba. aga ma olin ikka eesti keele õpetaja. no miks mitte.

aga et oleks aru saada, et tegu ikka endiselt minu klassiga on, siis pidi meil raba peale kontrolltöö olema, kuid õpilased tahtsid seda ilmselgelt järgmise päeva peale edasi lükata (ei tea, kas ma polnud seda neile siis piisavalt hästi selgeks teinud või?) mida ma lahkelt ka tegin (sest ma olen ju hea õpetaja). 

järeldan sellest, et olen kooliks valmis! 

3 kommentaari:

  1. See on vist iga õpetaja augustikuu unenägu. Varsti näed, et jääd kooli hiljaks ja tund on ette valmistamata. Reaalses elus hakkavad aga õpilased Sulle jälle tere ütlema, mille nad suvevaheajaks kiirelt kevadel ära unustavad, lootes vist, et sügis ega kool koos õpsiga enam ei tule.

    VastaKustuta
  2. Lugesin päikesesooja peaga - "siis pidi meil raha peale kontrolltöö olema" ja mõtlesin, et miks mitte. Õpetajatele tuleks kooli eelarvesse kirjutada teatud summa, mida siis neile jagada, kes kontolltöö esimesel korral ära teevad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. õpimotivatsiooni suurendaks õpilastel kindlasti.

      Kustuta